Om oss

Det å drive en virksomhet byr på en rekke faste og nødvendige kostnader. Disse kostnadene kan fort gi utslag på vekst eller regresjon for bedriften.

Å få ned de faste utgiftene vil frigjøre den kapitalen som trengs for den ekstra ansatte, kapitalen dere trenger for å utvikle en ny idé, eller rett og slett bare gi deg et pust i bakken.

Det er her vi kan bidra.

Få samme fordeler som en stor organisasjon i en liten bedrift

Med mål om å være den beste støttespiller for deg og din bedrift, vil vi alltid gi vårt beste for at din bedrift skal ha best mulig lønnsomhet og en enklere hverdag.

Det gjør vi på denne måten:

  • Direkte tilgang på gode avtaler og tjenester
  • Vi reforhandler jevnlig avtalene for deg
  • Spar penger - økt bunnlinje

Som medlem i Total Sparing får du direkte tilgang til en rekke avtaler og tjenester som vil gi bedriften en stor innsparing. I tillegg får du økt velvære og glede hos de ansatte og du som bedriftseier.

70 % av sysselsettingen av arbeidskraft i Norge skapes i små og mellomstore bedrifter. Av kvinner og menn som tør å ta drømmen sin ut i verden.

Derfor er vår visjon som selskap å bistå dere som tør å satse, dere som holder Norge sammen og sørger for at andre mennesker har en arbeidshverdag å gå til.

Sterkere sammen

Et stort selskap med 50+ ansatte har eksepsjonelt gode, rabatterte avtaler grunnet de store innkjøpene og mengder de trenger.

Det betyr at det er de små og mellomstore selskapene som må ta grovkostnaden for disse tjenestene.

Med et medlemskap i Total Sparing vil du slippe å stå alene om disse avtalene. Total Sparing forhandler på vegne av alle våre medlemsbedrifter, ikke bare én og én.

Det gjør at leverandørene er villig til å gi store rabatter for at våre medlemmer skal velge dem som tjenesteleverandør. Ikke bare krever vi gode rabatter, men vi krever også at våre medlemmer skal få den beste servicen de kan yte og mer til.

Hvorfor betale 10.000 til 40.000 ekstra i året for samme tjenester og produkter når du heller kan bli medlem, spare penger og investere dem i selskapet, de ansatte eller den velfortjente ekstra fri i uken med familien?

Besparelsesgaranti

Medlemskapet i Total Sparing inneholder en Besparelsesgaranti. Det betyr at om din bedrift ikke klarer å spare inn medlemskontingenten første år, får du pengene igjen.


Har du spørsmål?

Kontakt vår kundeservice på telefon eller e-post.

Telefon

21 01 40 44

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontaktinformasjon

Total Sparing AS

Org.nr. 987 654 321