Dine fordeler

Total Sparing leverer fordeler til små og mellomstore bedrifter i Norge. Vi har som ambisjon å dekke alle kategorier din virksomhet er avhengig av, slik som strøm, hotell, helse, advokatbistand, arbeidsklær, telefoni, med mer. Her kan du bli mer kjent med samarbeidsavtalene du får tilgang til som medlem.

Telefoni

Info kommer.

Forsikring

Verum Finans/Tryg

Intralett

Intralett, utviklet av Bonefish, er intern kommunikasjon gjort så enkelt og fint at du vil like å bruke det. En særdeles lav terskel for bruk gjør at både lesere og administratorer kommer raskt i gang. Intralett er skreddersydd for mobil så du får kommunisert med alle dine kollegaer uansett hvor de måtte befinne seg.

Strøm

Fjordkraft tilbyr eget energiverktøy for å holde kontroll over bedriftens strømforbuk, klimaavtrykk og kostnader. Som bedriftskunde hos Fjordkraft får du 100 prosent fornøydgaranti med på kjøpet.

Hms løsninger

Hms Sikring as

Bank

Verum Finans

CRM

Øk lønnsomheten i din bedrift med Nextcom sin CRM-løsning - skreddersydd for din bransje.

Webdesign

Tilstedeværelse på nett er avgjørende for bedriften din. Bonefish utformer websider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke. Vårt hovedmål er å skape en webside som kommuniserer godt og ærlig med kundene dine. Den skal tydelig vise din identitet, og hvorfor du bør være en foretrukket leverandør.

Markedsføring

Den beste markedsføringen kommer innenfra - Bonefish hjelper deg å finne riktig strategi. Med et titalls år i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring fra mange ulike bransjer og firmaer hvor vi kan se nyansene og forskjellene som behøves for at du skal lykkes.

Reklamefilm

Presenter bedriften din med animasjon! Hos Animer får du hjelp av dyktige fagfolk innen manus, illustrasjon og animasjon. Som bedriftskunde får du nå 10 prosent avslag på prisen. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Regnskap

Hos Ecit as får du regnskapsførere med kompetanse på ditt lokalmarked.

Revisor

Ecit as

Outsourcing salg / Kundeservice

Ønsker bedriften din hjelp med å få bedre og fornøyde kunder? Hos Consort as får du nå rabatt på timepris. Hvis du opplever å miste kunder så utfører vi også winback-samtaler. Vi hjelper bedriften din å beholde kundene samt at vi forteller deg hvorfor de vurderte å avslutte kundeforholdet. Consort as tilbyr i tillegg kundeservice slik at bedriften din får frigjort tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Drivstoff

Cirkel K

Leie bil

Avis, Sixt


Har du spørsmål?

Kontakt vår kundeservice på telefon eller e-post.

Telefon

21 01 40 44

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontaktinformasjon

Total Sparing AS

Org.nr. 987 654 321